Hello World

(nederlands onderaan)

Hey there! I’m Diskordia, i live in Belgium and sewing is my passion, my life, my everything. It can be hard for us curvy ladies to find a pattern and we come across difficulties others don’t. I hope my blog can be a resource and a help for other sewing bees like myself.

***********************************************************************

Hoi! Ik ben Diskordia, ik ben van BelgiĆ« en naaien is mijn passie, mijn leven, mijn alles. Het kan moeilijk zijn voor ons “curvy” vrouwen om patronen te vinden en wij komen problemen tegen die anderen niet voor hebben. Ik hoop dat mijn blogje een bron van informatie en hulp kan zijn voor andere naaisters zoals mijzelf.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s