Peg Legs!

(Nederlands onderaan)

While looking around on the net i found a pattern from Patterns for Pirates for leggings, The Peg legs. They are without an elastic, but with the right fabric they do stay up. The pattern has a wide range of sizes,  so ideal for us cruvy girls! I was lucky and i fit into them straight away, without any alterations.

16736592_10212140138928722_1354840831_n
I made 3 pairs so far and my favourite has to be the owl version! Owls….just because i can!

Now for the best part! If you become a member of the fbgroup Patterns of Pirates made, you can find a code to get this pattern for free! 🙂 So get yourself into this group (it’s a great group with lots of enthousiastic members) and grab yourself the patern!

Fbgroup Patterns for Pirates
Peg Legs Pattern

***********************************************************************

Terwijl ik aan het rond kijken was op het net, op zoek naar een patroon voor leggings, vond ik de Peg legs. Zonder elastiek, maar met de juiste stofkeuze blijven ze toch zitten. Het patroon heeft een groot matenbereik, dus ideaal voor ons “curvy” dames ! Ik had geluk en ze pasten direct zonder enige aanpassing.
16736592_10212140138928722_1354840831_nIk heb tot hiertoe 3 versies gemaakt en de uilenversie is mijn favoriet ! Uilen…..gewoon omdat het kan!

Nu dan het beste nieuws! Als je lid wordt van de fbgroep van Patterns of Pirates, kan je daar een code vinden waarmee je de leggings helemaal gratis kan krijgen! 🙂 Dus maak jezelf snel lid van deze groep (een toffe groep met heel enthousiaste leden) en je kan weldra aan de slag met het patroon!

Fbgroup Patterns for Pirates
Peg Legs Pattern

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s