Cause I have nothing to wear…

 

 

 

(nederlands onderaan)

I had nothing to wear! My closet is full to the brim, but somehow I hardly ever have something to wear! Very odd! I noticed this pattern by Greenstylecreations a week or so ago and it kept going through my brain, so I figured if you can’t stop thinking of the pattern, buy the pattern, so i did. It comes in 3 different lengths, several sleeve options , different necklines and my all time favourite they feature a short/long hem! I made one, fell in love and made a second one to wear when I needed to wash the first lol. Sizing is great, fits nicely and the directions were easy to follow and it comes in sizes: XXS to 3XL! Link to the pattern below!

Scarlet Swing Dress

***********************************************************************

Ik had niets om aan te doen! Mijn kast puilt uit, maar toch heb ik nooit iets om aan te doen! Erg vreemd! Ik zag dit patroon, gemaakt door Greenstylecreations, een weekje geleden en het bleef maar door mijn hoofd spoken, dus in de theorie, als je niet kan stoppen aan het patroon te denken, koop het dan, is het dan toch in mijn winkelmandje beland. Het bevat 3 verschillende lengtes, veel verschillende mouwopties , verschillende neklijnen en mijn absolute favoriet, een kort/lange zoom! Ik maakte er eentje, werd direct verliefd en maakte nog 1 wanneer het eerste in de was moest lol. De maatvoering is prima, past mooi en de instructies waren makkelijk te volgen en het is beschikbaar in maten: XXS tot 3XL! Link naar het patroon hieronder!
Swarlet Swing Dress

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s