Testing The Midway Bomber Jacket

17553599_10212543843501084_2782804752641151468_n

(nederlands onderaan)

So the past week I’ve been testing this pattern. it wasn’t the first bomber I made, but by far the easiest, not because it lacks details , but because the explanation of for example the welded pockets was brilliant. They actually make sense to me now! The pleather version is lined and I think i prefer that. It finishes it off more neatly. The sizes go up to 3XL. I myself am wearing a 2XL. There is enough room for my belly, so i didn’t even have to make adjustments.

The pattern released today and is on sale for 24 hours. I’d grab a copy if I was you, it’s a very fun make!

Pattern : Greenstyle Creations Midway Bomber Jacket

 

 

 

If you make on, i’d love to see what you come up with! 🙂 Feel free to share it in the comments!

******************************************************************************************

De laatste week heb ik dus dit patroon mogen testen. Het was niet het eerste bomber jasje dat ik heb gemaakt, maar veruit wel de makkelijkste, niet omdat er weinig details zijn , maar de instructies voor de zakken waren geweldig. Ik begrijp nu echt hoe ze in elkaar zitten! De versie in nepleer is gevoerd en ik denk dat ik dat toch het beste vind. Het is dan veel netter afgewerkt De maten gaan tot 3XL. Ik draag zelf een 2XL. Er is genoeg plek voor mijn buik, dus ik heb zelfs geen veranderingen moeten aanbrengen.

 


Het patroon is vandaag uitgekomen en is voor 24u. beschikbaar met korting. Als je het Engels machtig bent, dan zou ik eentje kopen, het was zo leuk om te maken!

Pattern : Greenstyle Creations Midway Bomber Jacket

Moest je zelf eentje maken dan ben ik erg benieuwd naar je resultaat!  Dan mag je altijd een foto in de comments plaatsen! 🙂

 

2 thoughts on “Testing The Midway Bomber Jacket

  1. Mooi gedaan! Ik lees dat je al andere patronen hebt gebruikt voor het maken van een bomber jacket. Nog enig idee welke patronen je hebt gebruikt? Er staat nog een bomber jacket op mijn to do-lijst. Nog veel naaiplezier!

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s