Agnes Swing Dress

(Nederlands onderaan)

Halla patterns organised a treasure hunt on their fbgroup and the Agnes Swing Dress pattern was their prize this week. (They will have a hunt every week for the next 9 weeks on tuesday!) I immediatly knew this fabric wanted to be an Agnes! It’s a very quick make and so fun! I made a size 20, no alterations and it fits awesomly. Afaik you can still grab the code so this dress pattern is free atm! Grab em, you need this in your life :-).

Pattern : Agnes Swing Top/Dress by Halla

Fb group Halla : Halla on fb

**********************************************************************************

Halla patterns organiseerde een schattenjacht op hun fbgroep en het Agnes Swing Dress patroon was de schat deze week. (De volgende 9 weken is er elke dinsdag een nieuwe schattenjacht!) Ik wist direct dat deze stof een Agnes wilde worden! Het zit snel in elkaar en is leuk om te maken. Ik maakte maat 20, geen aanpassingen en het past perfect. Voor zover ik weet staat de code voor deze jurk nog in hun fbgroep, dus het is nog gratis op de moment! Haal hem snel, je wil dit in je leven :-).

Patroon : Agnes Swing Top/Dress door Halla

Fb groep Halla : Halla op fb

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s