The Babe Hoodie

 

 

 

(nederlands onderaan)
The past week i’ve been busy with something I never thought I’d own, a cropped hoodie! Jessica Hooley from The doitBetteryourself club made a very versatile hoodie pattern. She assigned me the cropped hoodie for testing, which was a nice challenge, not something I would pick out myself, but I’m really happy with it. It’s very nice for over a dress, so your skirt doesn’t get weird and bunched up when you close it :D. I made one in pleather and one in just regular jersey in size 9. There are loads and loads of different lengths, options like kangaroo pockets, welded pockets and many more! If you are looking for a hoodie patterns with a ton of options, this is it!

The-Babe-Mockups-01.png

It has a very wide range of sizes. The instructions are very clear so it’s def. beginner friendly.

She has a very nice fbgroup too, which is def. a group to join. Very nice, friendly people there! 🙂

Pattern: The Babe Hoodie (aff.)
Fbgroup: Doitbetteryourself.club

*************************************************************************************

IMG_0401
De laatste week ben ik bezig geweest met iets wat ik nooit dacht te gaan bezitten, een cropped hoodie! Jessica Hooley van The doitBetteryourself club maakte een enorm veelzijdig hoodie patroon. Ze vroeg met de cropped versie te testen, wat best een uitdaging was, niet iets wat ik zelf zou gekozen hebben, maar nu ben ik er heel blij mee. Het is eigenlijk erg leuk voor op een jurk, zodat je rok niet raar trekt als je het dicht doet :D. Ik maakte 1 uit nepleer en 1 uit tricot in maat 9. er zijn veel verschillende lengtes, opties zoals kangeroe zakken, insteekzakken en nog veel meer! Als je zoekt naar een hoodie met veel opties, is dit het patroon!

The-Babe-Mockups-01

Het maatbereik is erg groot. De instructies heel duidelijk, het is zeker een aanrader voor een avontuurlijke beginner.

Ze heeft ook een heel toffe fbgroep met veel lieve mensen.

Patroon: The Babe Hoodie (aff.)
Fbgroep: Doitbetteryourself.club

 

 

 

One thought on “The Babe Hoodie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s