Tidewater Tee

Tidewater Tee Winter Wear Designs

(nederlands onderaan)

Winter Wear Designs has just released their Tidewater Tee. I had the chance to test it! It’s a semi fitted tee, 3 sleeve options: Tulip, cold shoulder, regular. 2 neck options: Shallow and Deep. The back has a cute peephole (that doesn’t show your bra strap! ). It comes in sizes 00 – 24. I tested out the Tulip version, I had never done one, so it was nice to do something new. I love how all of em turned out and I plan to make a few cold shoulder version too in the near future. I made a size 18 graded to a 20 waist. I think it looks great! 🙂

Tidewater Tee Winter Wear Designs

Pattern: Tidewater Tee by Winter Wear Designs

*************************************************************************************

Tidewater Tee Winter Wear Designs

Winter Wear Designs heeft juist hun Tidewater Tee uitgebracht. Ik had de kans om het te testen! Het is een semi los shirt, 3 mouw opties: Tulp, open schouder, normaal. 2 nekopties: Normaal en diep. De achterkant heeft een schattig kijkgat 🙂 (het komt niet voorbij je beha bandje!). De maten lopen van 00 tot 24. Ik maakte de Tulp versie, dat had ik nog nooit gemaakt en dat was leuk iets nieuws doen. Ik vind ze allemaal super goed gelukt en in de nabije toekomst wil ik nog de open schouders maken. Ik maakte maat 18 overgaande naar maat 20 thv de taille en heupen. Ik vind ze leuk! 🙂

Patroon: Tidewater Tee van Winter Wear Designs

 

 

 

One thought on “Tidewater Tee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s