Back to basics…

Maggie top Bella Sunshine Designs

(nederlands onderaan)

Bella Sunshine Designs updated their Maggie top/dress pattern. My body was amongst the ones used to test on 😀 haha. (This could be the start of a great Halloween blog post! :D) It’s one of the only patterns by Bella Sunshine Designs that wasn’t in my stash yet (thank god a stash of pdfpatterns only uses up space on your hard drive) so I can not compare to the previous version.

As usual there is a patternpiece with an fba included, so no messing about with it yourself. You can choose between different necklines and between diffrent lengths and different sleeve lengths. I made both the tunic version and the top version. I made a bust 14FBA graded to a size 20 waist and hips. I love how it fits decently now around my upper body! I never ever get this good of a fit with store bought tees.

Maggie Tunic Bella Sunshine Designs
It’s a very very beginner friendly pattern. Even with almost no experience  you can make this. It’s also very fast and it’s great to use as a staple item. I’m replacing all my store bought “basics” with this over time. This was actually the last thing I still bought in RTW, a few basic tees. But I kinde disliked them the second I bought them. Suits me right for doing a filthy filthy thing and buying clothes from a store haha. I shall now be self-sufficient and make up a bunch of these in solids too, so I have a perfectly fitting tee to go with my wacky prints on other items. 🙂

Maggie Bella Sunshine Designs

Maggie is also available for girls, so you can create a staple of basics for them too with the leftovers of your own 🙂

Edit: today only on sale! (01/28) with a code in the BSD fbgroup

Pattern Ladies: Maggie Ladies

Pattern Girls: Maggie Girls

Pattern Bundle: Maggie Bundle

Follow me on Facebook : https://www.facebook.com/diskordiascurvysewing/
Follow me on instagram: www.instagram.com/diskordiascurvysewing
Follow my blog and get an email every time I post by entering your email at the bottom right corner.

*************************************************************************************

Maggie tunic Bella Sunshine Designs
Bella Sunshine Designs heeft hun Maggie top/jurk patroon geupdate. Mijn lichaam was 1 van degenen waar op getest is 😀 haha. (Dit zou het begin kunnen zijn van een geweldige halloween blog post! :D) Het is 1 van de enige Bella Sunshine Designs patronen dat ik nog niet bezat in mijn voorraad (godzijdank dat een berg pdfpatronen alleen ruimte in neemt op je harde schijf ) dus ik kan niet vergelijken met de vorige versie.

Naar goede gewoonte is er een patroondeel voor een volle buste, dus geen gedoe om dat zelf aan te passen. Je kan kiezen tussen verschillende neklijnen en verschillende lengtes en verschillende mouwlengtes. Ik maakte zowel de tuniekversie als de topversie, maat 14 volle buste en dan getekend naar een 20 taille en heupen. Ik vind de pasvorm rond mijn bovenlichaam super, dat heb ik nooit met shirts die ik in de winkel koop.

Maggie Top Bella Sunshine Designs
Het is een echt beginnerspatroon. Zelfs zonder ervaring moet dit te doen zijn. Het zit ook zo in elkaar en ideaal als basic. Ik ga al mijn basics die ik in de winkel kocht hiermee vervangen. Het laatste wat ik nog effectief kocht in een winkel waren basics als deze, maar eigenlijk vond ik ze al niet geweldig vanaf ik ze kocht. Komt ervan zeker om het niet zelf te maken :D. Nu zal ik echter mezelf voorzien van een stapeltje van deze in effen kleuren zodat ik een goed passend shirt heb voor bij mijn andere kledingstukken met gekke prints. 🙂

Maggie Bella Sunshine Designs

Maggie is er ook voor meisjes, dus je kan met de overschot van die van jezelf ook je dochter voorzien 🙂

Edit vandaag 28/01 in sale met een code in de facebookgroep van BSD.

Patroon Dames: Maggie Dames

Patroon Meisjes: Maggie Meisjes

Patroon Bundel: Maggie Bundel

Volg mij op Facebook : https://www.facebook.com/diskordiascurvysewing/
Volg mij op instagram: www.instagram.com/diskordiascurvysewing
Volg mijn blog door rechts onderaan je emailadres in te vullen en je krijgt een mailtje elke keer ik post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s