The Cerena

The Cerena Rebecca Page Patterns

(nederlands onderaan)

So it was time for another jumpsuit! I bought this fabric with a jumpsuit in mind. So easy chosing for this one. The pattern is The Cerena by Rebecca Page . Sizing runs from XXS to 5 xl and from newborns to 12y and ofc. there’s a doll version too. I made a 2XL top and 3 XL bottoms. You can make it in woven, but I was so happy I could use my lightweight knit too that I chose that option. It’s easy to get on and off, the only thing you need to open in the knit version is the necktie and you are free lol.

Because fall is upon us here in Belgium I chose the long trousers, you could also do a shorts version or just the top (which is gorgeous on is own too!) I went for a bohemian look with this fabric, but a black or white linen is beyond pretty too. I especially love how cute it is on girls too.

The Cerena Rebecca Page Patterns
The back is very open, but I don’t own a strapless bra, so I went for the creative way and put on a sportsbra cause I felt I needed to show you guys the back too. You could also wear a cute lacy bralette imo, but I’m not an owner of one of those either haha. And tbh, my hair is so long when it’s lose, it doesn’t rly matter what I wear underneath, nobody will ever see the back anyway muahahaha. It will also be great to wear into fall with a cropped cardigan over it.

You can also add pockets, which I did originally but look at that pink at pocket height, now imagine a pocket right down the middle of one of those teardrops….rly imagine it….indeed…that’s just vulgar and I’ll never look at the pink part of this fabric quite te same lol. So I scratched that idea (who designs that shape in that color??? :D)! It’s a rayon/lycra btw and I love how it flows for this pattern, I’d make sure to get something thin and flowy for this.

Regular price $9.50 each. Special launch price only $7 each or ….. $10.50 for the whole bundle! Valid till 4/9/17

Pattern Ladies: The Cerena Ladies (aff.)
Pattern Girls: The Cerena Girls (aff.)
Pattern Dolls: The Cerena Dolls (aff.)
Pattern Bundle: The Cerena Bundle (aff.)

Follow me on Facebook : https://www.facebook.com/diskordiascurvysewing/
Follow me on instagram: www.instagram.com/diskordiascurvysewing
Follow my blog and get an email every time I post by entering your email at the bottom right corner.

*************************************************************************************
The Cerena Rebecca Page Patterns
Het was nog is tijd voor een jumpsuit! Ik had deze stof gekocht met een jumpsuit ing edachten, dus de keuze was snel gemaakt deze keer. Het patroon is De Cerena door Rebecca Page . Maten lopen van XXS tot XL, van pasgeboren tot 12j. en er is uiteraard een versie voor poppen. Ik maakte een 2XL top en 3XL broek. je kan het ook in geweven stoffen maken, maar ik was zo blij dat ik deze lichte tricot kon gebruiken, dat ik voor deze optie koos. Het is makkelijk uit en aan te doen, je moet alleen het nek lintje los maken en hoppa je bent vrij LOL.

Omdat de herfst toch echt voor de deur staat heb ik voor de lange broek gekozen, je kan ook een korte versie maken of zelfs de top alleen (wat ook echt schattig is!). Ik ging voor een bohemian look met deze stof, maar wit of zwart linnen is ook mooier dan mooi. Het is ook zo schattig voor kleine meisjes.

The Cerena Rebecca Page Patterns
De achterkant is vrij open, maar ik bezit geen strapless bh, dus ik ben dan maar voor de creatieve aanpak met de sportbh gegaan. Je hebt tegenwoordig ook die mooie bralettes met veel kant, dat zou ook prima kunnen naar mijn mening. En om eerlijk te zijn, mijn haar is zo lang, het maakt al niet uit, er ziet toch niemand de achterkant ooit muahaha. Het gaat ook nog tof zijn in de herfst met iets bolero achtigs over.

Je kan ook zakken toevoegen, wat ik oorspronkelijk had gedaan, maar kijk is goed naar dat roze ter hoogte van waar zakken zouden komen, beeld je nu in dat er eenz ak recht in het midden van zo’n roze erm…druppel…. komt ….echt probeer het….inderdaad…dat is gewoone en beetje vulgair en ik zal nooit nog hetzelfde kijken naar dat deel van de stof. Dus dat idee heb ik maar laten gaan (wie ontwerpt die vorm in die kleur??? :D)! Het is een viscose tricot, ik hou ervan hoe mooi het valt, ik zou er zeker op letten dat je een niet te dikke stof neemt die heel soepel valt.

Normale prijs $9.50 elk. Speciale lanceringsprijs  $7 elk of ….. $10.50 voor de bundel! geldig tot 4/9/17

Patroon Dames: De Cerena Dames (aff.)
Patroon Meisjes: De Cerena Meisjes (aff.)
Patroon Poppen: De Cerena Poppen (aff.)
Patroon Bundel: De Cerena Bundel (aff.)

Volg mij op Facebook : https://www.facebook.com/diskordiascurvysewing/
Volg mij op instagram: www.instagram.com/diskordiascurvysewing
Volg mijn blog door rechts onderaan je emailadres in te vullen en je krijgt een mailtje elke keer ik post.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s