Norah T-Shirt Dress

Norah t-Shirt Dress Laela Jeyne Patterns

(nederlands onderaan)

Laela Jeyne Patterns has been working on a surprise for you all! And I got to join in and test for you guys! The Norah T-Shirt dress is about to be released and is completely free for all their email subscribers!

It’s a lovely , easy pattern with which you can get very creative! Sizing runs from XXS to 3XL, I made an XL at the bust and graded out to a 2XL for waist and hips. The bodice (the black part on my version in the front) is lined, so no messing around with bindings. It’s insanely comfortable to wear and works well with many fabrics. You could also still wear it into fall with some leggings underneath. It could also work perfectly as a pretty nightie!

Norah T-Shirt Dress Laela Jeyne Patterns

I used one of my panels for it and that was the perfect size! For the keen observer, yup I have used this panel before, I have an issue with panels. I rarely can buy one. I’ll go OMG THAT IS AMAZING, GIVE ME A BILLION! And then I’m stuck with a billion of the same panels :p. I blame my hoarding genes! But tbh…this panel is amazing, can you blame me?

In any case, to get your free Norah t-Shirt pattern, subscribe to the email list here (and be sure to show me what you made!) : Laela Jeyne Patterns Newsletter Subscription

Follow me on Facebook : https://www.facebook.com/diskordiascurvysewing/
Follow me on instagram: www.instagram.com/diskordiascurvysewing
Follow my blog and get an email every time I post by entering your email at the bottom right corner.

*************************************************************************************

Norah T-Shirt Dress Laela Jeyne Patterns

Laela Jeyne Patterns heeft hard gewerkt aan een verrassing voor jullie allemaal! Ik mocht mee doen en testen voor jullie! De Norah T-Shirt jurk komt bijna uit en is volledig gratis voor mensen die ingeschreven zijn op de mailinglijst!

Het is een mooi, makkelijk patroon, waar je lekker creatief mee kan zijn! Maten lopen van XXS tot 3XL, ik maakte een XL op de buste en tekende naar een 2XL op taille en heupen. Het lijfje (het zwarte stuk vooraan op foto) is gevoerd, dus geen gedoe met hals afwerking. Het is heel comfortabel en kan in veel verschillende soorten stof gemaakt worden. Je kan het deze herfst nog prima dragen op een legging en het zou ook een heel mooi nachtkleedje kunnen worden!

Norah T-Shirt Dress Laela Jeyne Patterns

Ik gebruikte een paneel en dat was de perfecte maat! Voor de wakkere burgers, yup ik gebruikte dit paneel al is eerder, ik heb een probleem met panelen. Ik kan er niet maar 1 kopen. Ik zie een leuk paneel en denk: “OMG DAT IS GEWELDIG! IK WIL ER EEN MILJOEN!”, en dan zit ik met een miljoen van die panelen :p. Ik steek de schuld op mijn verzamelwoede genen! Maar om eerlijk te zijn…dit paneel is geweldig! Kan je me ongelijk geven? 😀

In ieder geval, om ook GRATIS het Norah patroontje te krijgen, schrijf je hier snel in op de mailinglijst (en laat zeker ook zien wat je hebt gemaakt!) : Nieuwsbrief Laela Jeyne Patterns

Volg mij op Facebook : https://www.facebook.com/diskordiascurvysewing/
Volg mij op instagram: www.instagram.com/diskordiascurvysewing
Volg mijn blog door rechts onderaan je emailadres in te vullen en je krijgt een mailtje elke keer ik post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s