Chelsea Pants

Chelsea Pants Greenstyle Creations
(nederlands onderaan)

Saying that I’m excited about these pants is an understatement. I want to keep these on forever! It’s the new Chelsea Pants by Greenstyle Creations (aff.) . It ranges from sizes xxs to 3xl. I made the 3xl. They are slim fitting on the thigh, with a cool flare at the bottom. You can make them out of stable knits and even stretchy jeans! They are very stylish and comfy, what can one want more!! You can also chose between different waistbands, it includes a high rise! Which is amazing!

Chelsea Pants Greenstyle Creations
I’m very very sensitive when it comes to pants, I get hives from anything that is not fitting right and I can wear these all day! So if it’s comfortable for the princess on the pea, it is bound to be awesome for anyone!

It also features the cutest little back pockets, which help lift you behind optically, the point in the waistband in the back helps your curves too!

Chelsea Pants Greenstyle Creations
My version is made out of a thick ponte, I love how it doesn’t show any lumps and bumps ;). being a bit thicker will be nice with this chilly weather . I will make many many more of these and live in these for a good while to come! They bring me back to my teen years in the 90’s. I had these exact same pants back then. It was such a fun nostalgic trip testing these! You really really want these!

Pattern: Chelsea Pants (aff.) On sale till friday 10/06

Follow me on Facebook : https://www.facebook.com/diskordiascurvysewing/
Follow me on instagram: www.instagram.com/diskordiascurvysewing
Follow my blog and get an email every time I post by entering your email at the bottom right corner.

*************************************************************************************
Chelsea Pants Greenstyle Creationszeggen dat ik enthousiast ben over deze broek is een understatement. Ik wilde deze nooit meer uit doen! Het is de nieuwe Chelsea broek door Greenstyle Creations (aff.) . Maten van xxs tot 3xl. Ik maakte de 3xl. Ze zijn “slim fit” op de dijen en gaan dan wijd uitlopen naar de enkels toe. Je kan ze maken uit dikkere, stabiele stoffen als scuba, stretchy jeans, punta , etc.  ! Ze zijn heel stijlvol en belachelijk comfortabel, wat kan je nog meer willen!! Je kan ook kiezen uit verschillende taillebanden, waaronder een heel brede! Wat echt geweldig is!

Chelsea Pants Greenstyle Creations
Ik ben heel heel gevoelig als het op broeken aan komt, ik krijg netelroos van alles dat niet perfect past en deze kan ik heel de dag aanhouden! En ik zou denken als de prinses op de erwt het comfy vindt, jullie vast ook!!

Het heeft ook een optie voor schattige achterzakken, welke je achterste optisch wat liften, de punt in de tailleband helpt je rondingen ook!

Chelsea Pants Greenstyle Creations
Mijn versie is gemaakt uit dikkere punta, geweldig hoe het wat bultjes kan verbergen ;). Een beetje dikkere stof is ook tof met dit frisser weertje . Ik ga er nog veel meer maken en hier een tijdje in leven! Ze brengen me wat terug naar de 90’s, ik had toen exact dezelfde broek, deze testen was echt een toffe nostalgische reis ! Je wil deze echt!

Patroon: Chelsea Pants (aff.) in sale tot vrijdag 06/10

Stof: Driessen Stoffen

Volg mij op Facebook : https://www.facebook.com/diskordiascurvysewing/
Volg mij op instagram: www.instagram.com/diskordiascurvysewing
Volg mijn blog door rechts onderaan je emailadres in te vullen en je krijgt een mailtje elke keer ik post.

6 thoughts on “Chelsea Pants

  1. Hallo, dit ziet er idd een heel comfortabele broek uit en toch gekleed! Denk je dat hij te doen is voor een smallere taillen en een dikkere poep? Is nl heel moeilijk om gepaste broeken en patronen te vinden…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s