Apple Cardigan (updated)

Apple Cardigan by Bella Sunshine Designs
(nederlands onderaan)

Bella Sunshine Designs has a new release, the Apple Cardigan. Ofcourse I tested it out for you! It’s available in sizes 0 to 30, tunic length and knee-length and different sleeve lengths. The arms are fitted, the bodice goes out into almost a full circle skirt, which gives it a very nice drape! I don’t have pics of it, but if you close it with a pretty build, it gets a bit dressy and really really cute!

Apple Cardigan Bella Sunshine Designs
I made a size 14 bust graded to 18 waist. The black one is made out of  Ponte, the brown one is a Pleather Knit and the pink one is Polyester, looped on 1 side like french terry, but drapier. I love em all! The fit is as usual spot on and I feel really feminine wearing it. It pairs well with basically everything!  I think every woman needs at the very least a black one to go with whatever you are wearing today ;).

Apple Cardigan Bella Sunshine Designs
It’s a very quick sew, it’ll take you longer to hem then to cut and sew the entire cardi. You wanna grab a cup of coffee before you start hemming that circle ;). I think I’ll be wearing these all fall and weather untill they fall apart from washing too often hahaha.

There is also a Girls version, sizes 6 months to 12 years, so Mummy and me, here you come! 🙂
Apple Bella Sunshine Designs

Pattern ladies: Apple Cardigan Ladies
Pattern Girls: Apple Cardigan Girls
Pattern Bundle: Apple Cardigan Bundle

Use code: sunshinesale or sunshinesalebundle for the bundle for a big discount, only valid today 06/07/18

Follow me on Facebook : https://www.facebook.com/diskordiascurvysewing/
Follow me on instagram: www.instagram.com/diskordiascurvysewing
Follow my blog and get an email every time I post by entering your email at the bottom right corner.

(This post contains aff.links)
*************************************************************************************
Apple Cardigan Bella Sunshine Designs
Bella Sunshine Designs heeft een nieuw patroon, de Apple Cardigan. Uiteraard heb ik het getest voor jullie! Het is verkrijgbaar in maten 0 tot 30, tuniek lengte en knie lengte en verschillende mouw lengtes. De armen zijn aansluitend en het “lijfje” loopt uit tot bijna een volle cirkel, waardoor het heel mooi valt! Ik heb er geen foto’s van , maar als je hem sluit met een leuke riem, krijgt het iets jurkachtigs, wat ook heel leuk is!

Apple Cardigan Bella Sunshine Designs
Ik maakte maat 14 voor de buste gegradeerd naar 18 voor de taille. De zwarte is punta, de bruine is leatherlook punta en de roze iets French Terry achtigs, maar dan polyester en soepel vallender. Ik vind ze allemaal geweldig. De pasvorm is weer perfect en ik voel me heel vrouwelijk hier in. Het past zo goed als bij alles. Ik vind dat elke vrouw minstens 1 zwarte moet hebben, welke past bij zo goed als alles dat een mens kan aan doen.

Apple cardigan Bella Sunshine Designs
Het zit snel in elkaar, je zal langer bezig zijn met die cirkel te zomen, dan met het knippen en ineen naaien van de hele cardigan. Je kan best een kopje koffie nemen alvorens te beginnen zomen :D. Ik denk dat ik deze heel de herfst en winter ga dragen, tot ze uit elkaar vallen van veel te veel te wassen haha.

Er is ook een versie voor meisjes van 6 maanden tot 12 jaar, dus mama en ik kan weer! 🙂

Apple Bella SunShine Designs

Patroon Dames: Apple Cardigan Dames
Patroon Meisjes: Apple Cardigan Meisjes
Patroon Bundel: Apple Cardigan Bundel

Gebruik code: sunshinesale of sunshinesalebundle voor de bundel voor een grote korting, alleen geldig vandaag 17/06/18

Stoffen: Leatherlook Punta , Zwarte Punta, Polkadot Punta ,roze is van de stoffenverkoop in kapellen.

Volg mij op Facebook : https://www.facebook.com/diskordiascurvysewing/
Volg mij op instagram: www.instagram.com/diskordiascurvysewing
Volg mijn blog door rechts onderaan je emailadres in te vullen en je krijgt een mailtje elke keer ik post.

(deze post bevat aff.links)

2 thoughts on “Apple Cardigan (updated)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s