Kendra Dress

Kendra Dress Alice & Ann
(nederlands onderaan)

A while back I had the opportunity to test  Alice & Ann her very first pattern, The kendra Dress. I loved the line drawings and I love to test for new designers, check them out for you guys! 🙂 This was not a beginner sew, however the instructions are very clear and I have to admit I learned a whole lot during the making of this dress! A lovely challenge! Sizes range from 0 to 20, I made the 18.

Kendra Dress Alice & Ann
I love love love how this looks on me! I feel so pretty in it! It was the first woven dress I made and now I’m over that fear, more will surely follow! The fabric I used is a Crêpe, however you wanna make sure your fabric has some body to handle the pleats. I truly hope to see some of you ladies in this dress soon! I actually wore it to my B-day party in August :).

Pattern: The Kendra Dress

Follow me on Facebook : https://www.facebook.com/diskordiascurvysewing/
Follow me on instagram: www.instagram.com/diskordiascurvysewing
Follow my blog and get an email every time I post by entering your email at the bottom right corner.

*************************************************************************************
Kendra Dress Alice & Ann
Een tijdje terug had ik de kans om Alice & Ann haar allereerste patroon te testen, De Kendra Jurk. Ik vond de tekeningen van de jurk prachtig en ik test graag voor nieuwe ontwerpers, ff kijken voor jullie of het wat wordt he :D. Dit is geen beginnerspatroontje, maar de instructies zijn heel duidelijk en ik moet eerlijk zijn dat ik veel heb geleerd  tijdens het maken van deze jurk! Een leuke uitdaging! Maten lopen van 0 tot 20, ik maakte maat 18.

Kendra Dress Alice & Ann
I ben heel blij met hoe deze jurk valt op mij! Ik voel me er zo mooi in, echt een pracht! Het was de eerste jurk die ik maakte in een stof die niet stretcht en nu ik over die angst ben zullen er nog volgen! Ik gebruikte een crêpe als stof, je wil er echter wel op letten dat de stof stevig genoeg is om met de plooien om te kunnen. Ik hoop echt dat ik binnenkort sommige van jullie in deze jurk zie! Ik droeg het naar mijn verjaardagsfeestje in Augustus :).

Patroon: De Kendra Jurk

Volg mij op Facebook : https://www.facebook.com/diskordiascurvysewing/
Volg mij op instagram: www.instagram.com/diskordiascurvysewing
Ik heb ook een fbgroepje voor alles omtrent pdfpatronen: Naaien met Pdfpatronen
Volg mijn blog door rechts onderaan je emailadres in te vullen en je krijgt een mailtje elke keer ik post.

4 thoughts on “Kendra Dress

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s