Hubert and The Boxer

Hubert Hoodie Wardrobe by me
(nederlands onderaan)

It’s the season where you have to figure out what to sew for the men in your life. If you are not in the habit of doing this, start now! It’s amazing how much more fabric you can bring in your stash if your hubbie thinks it’s for him ;). I’ve sewn 2 patterns by Wardrobe By Me.  The Boxer is a newly released pattern, The Hubert Hoodie recently got rereleased.

The Boxer Wardrobe By Me

The Boxer is a loose fitting boxershort, best made out of woven (one could try knit and size down tho). It comes in sizes 2XS to 4XL. The fly is non functional. My model wears a medium here. It’s a fun quick sew and makes a great gift imo! You can use fun novelty fabrics, personalise with decorative stitching, etc. And hey everybody needs boxers so you can’t really go wrong with this gift!

Hubert Hoodie Wardrobe By Me
The Hubert Hoodie comes in sizes 2XS -3XL. It has a ton of options, hood, kangeroopocket, sleeveless, Ribbed cuffs and hem, hemmed erm hem lol, etc. You could make a bunch and not 2 would really look the same.  I made this one out of a sweaterknit, size M. I love the dropped shoulderline and Hubbie likes the fit! So he’ll be getting more of these 😀

Now get sewing for the men in your life too! I bet they deserve it! 🙂

Pattern The boxer: The Boxer (on sale till 12/24)
Pattern Hubert Hoodie: The Hubert Hoodie

Follow me on Facebook : https://www.facebook.com/diskordiascurvysewing/
Follow me on instagram: www.instagram.com/diskordiascurvysewing
Follow my blog and get an email every time I post by entering your email at the bottom right corner.

(this blogpost contains aff. links)

*************************************************************************************
Hubert Hoodie Wardrobe By Me
Het is het seizoen waarin je moet uitvissen wat je gaat naaien voor de mannen in je leven. Als je nog niet de gewoonte hebt om dit te doen, begin er dan nu mee! Het is wonderbaarlijk hoeveel stof je nog in je voorraad kan bijzwieren als je man denkt dat het voor hem is ;). Ik naaide 2 patronen van Wardrobe By Me.  The Boxer is een nieuw patroon, The Hubert Hoodie werd recent heruitgebracht.

The Boxer Wardrobe By Me

The Boxer is een losse boxershort, het beste gemaakt in een geweven stof (je kan tricot proberen en een maatje zakken). Het komt in de maten 2XS-4XL. De gulp is decoratief. Die op foto zijn maat M. Het is een snel klaar projectje en het is een super tof kadootje! Je kan leuke gekke stoffen gebruiken of personaliseren met een siersteek, etc. En hey iedereen heeft boxers nodig, dus erg fout kan je er niet mee gaan!

Hubert Hoodie Wardrobe By Me
The Hubert Hoodie komt in de maten 2XS -3XL. Het heeft een hele hoop opties: kap, kangeroe zak, mouwloos, afgewerkt met boordstof of gewoon gezoomd, etc. . Je kan er een hele hoop maken en geen 2 hoeven er hetzelfde uit te zien. Ik maakte deze uit alpenfleece, maat M. Ik vind die verlaagde schouders tof (of dit op iets slaat in het nederlands geen idee! haha) en mijn man vindt hem goed zitten ook! Hij krijgt er dus nog een paar :D.

En nu begin ook te naaien voor de mannen in je leven! Ik denk dat ze het vast verdienen! 😀

Patroon The boxer: The Boxer (in sale tot 24/12)
Patroon Hubert Hoodie: The Hubert Hoodie

Volg mij op Facebook : https://www.facebook.com/diskordiascurvysewing/
Volg mij op instagram: www.instagram.com/diskordiascurvysewing
Ik heb ook een fbgroepje voor alles omtrent pdfpatronen: Naaien met Pdfpatronen
Volg mijn blog door rechts onderaan je emailadres in te vullen en je krijgt een mailtje elke keer ik post.

(Deze blogpost bevat aff. links)

3 thoughts on “Hubert and The Boxer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s