52 week sewing challenge – week 2

Taylor Trench Coat Rebecca Page
(nederlands onderaan)

The last 2 weeks I’ve been busy with hosting a sew a long for Taylor Trench Coat. We finished this week, so this is my entry for the 2nd week of the 52 week sewing challenge. The assignment was to use the last fabric you bought, technically it isn’t, but it’s very close ;). Hosting a sew a long was very fun, yet this was a very challenging pattern to use for an event like this. I’m very proud to all who managed to finish it and who have a gorgeous coat to show for it! For the ladies still working on it…you can do it! 🙂

Taylor Trench Coat Rebecca Page

I made this one in a twill with a bit of polyester, it’s a lot thinner then my first pink one, so it’ll be my spring coat. I chose camo, cause imo it counts as a solid, so you can wear a print with it :p and if my lab decides in the middle of our hike that he needs to give me a kiss, his paw prints won’t show too much. Honestly he does this! He’ll just jump up and licks my face, quite impressive for a 100 pound dog lol.  I think I have enough coats now to last me a good while haha.

Taylor Trench Coat Rebecca Page

Now onto wrecking my brain for week 3! 🙂 You can still join us!

Fbgroup: 52 week sewing challenge

Pattern Bundle: Taylor Trench Bundle
Pattern Ladies: Taylor Trench ladies
Pattern Girls: Taylor Trench Girls
Pattern Dolls: Taylor Trench Dolls

Follow me on Facebook : https://www.facebook.com/diskordiascurvysewing/
Follow me on instagram: www.instagram.com/diskordiascurvysewing
Follow my blog and get an email every time I post by entering your email at the bottom right corner.

(this blogpost contains aff. links)

*************************************************************************************

Taylor Trench Coat Rebecca Page
De laatste 2 weken ben ik druk bezig geweest met een sew a long te hosten voor de Taylor Trench Coat. We waren deze week klaar, dus mijn week 2 project voor de 52 week sewing challenge is mijn nieuwe trench. De opdracht was om de laatste stof te gebruiken die je hebt gekocht. Technisch gezien is dat niet deze, maar ‘t scheelt niet veel. Een sew a long hosten was erg leuk, hoewel dit wel echt niet het ideale patroon was. Ik ben heel trots op iedereen die hun prachtige jas hebben afgekregen. Voor de dames die nog bezig zijn…je kan het! 🙂

Taylor Trench Coat Rebecca page
Ik maakte deze in keperkatoen met een beetje polyester, het is veel dunner dan mijn roze jas, dus dit wordt mijn lente jas. Ik koos camo, want dat telt naar mijn mening als een effen kleur en je kan er dus prima een print bij dragen :p en als mijn lab in het midden van het bos beslist dat ik een kus nodig heb, zie je hopelijk zijn pootafdrukken niet. Echt hij doet dit dus he! Hij springt een gat in de lucht en geeft een lik op mijn gezicht, best indrukwekkend voor een hond van 45 kg lol. Iig , ik denk dat ik nu even genoeg jassen hebt haha.

Taylor Trench Coat Rebecca Page
Nu maar is nadenken over week 3 :). Het is nog niet te laat om met ons mee te komen doen!

Fbgroep: 52 week sewing challenge

Patroon Bundel: Taylor Trench Bundel
Patroon Dames: Taylor Trench Dames
Patroon Meisjes: Taylor Trench Meisjes
Patroon Poppen: Taylor Trench Poppen

 

Volg mij op Facebook : https://www.facebook.com/diskordiascurvysewing/
Volg mij op instagram: www.instagram.com/diskordiascurvysewing
Ik heb ook een fbgroepje voor alles omtrent pdfpatronen: Naaien met Pdfpatronen
Volg mijn blog door rechts onderaan je emailadres in te vullen en je krijgt een mailtje elke keer ik post.

(Deze blogpost bevat aff. links)

2 thoughts on “52 week sewing challenge – week 2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s