The Flirt Dress

Petite Stitchery & Co Flirt Dress
(nederlands onderaan)

For the longest time I had been wondering about a dress just like this. I somehow never found exactly what was in my head till I saw this one. So that was me joining in on testing The Flirt Dress by Petite Stitchery & Co . I love all the options with this one. It has different skirts, from a flowy maxi to this tight mini skirt and lots of different sleevelengths. I made a XXL bust graded to 1X waist and then to  2X hips.  Sizing runs from XS to 3X.

Petite Stitchery & co Flirt Dress
They are quick to make and easy. The fit is great and instructions are clear. Very beginner friendly I’d say! I love wearing em cause they are so comfy and I get to wear leg warmers. Loooove legwarmers haha. My camo/dino version is cl, the “french” version is unkown…maybe dbp? I dunno. I chose to use the same fabric for top and bottom, but it is fun to do the skirt in one fabric and the top in another one too. Changes the look drastically! Also make sure to check out the pretty maxi’s on the listing. They are very cute too! 🙂

Pattern: The Flirt Dress (on sale for 7$ till monday 2/5)

Follow me on Facebook : https://www.facebook.com/diskordiascurvysewing/
Follow me on instagram: www.instagram.com/diskordiascurvysewing
Follow my blog and get an email every time I post by entering your email at the bottom right corner.

(this blogpost contains aff. links)

*************************************************************************************
Petite Stitchery & Co Flirt Dress
Al geruime tijd was ik nieuwsgierig naar een jurk als deze. Op de 1 of andere manier vond ik nooit een patroon wat nu precies matchte wat ik in mijn hoofd had en dan kwam ik deze tegen. Dus ik heb The Flirt Dress door Petite Stitchery & Co  gezellig mee getest. Er zijn veel opties bij deze. Verschillende rokken, van een wijde maxi tot deze strakke mini en er zijn verschillende mouwlengtes. Ik maakte een XXL buste, 1X taille, 2X heupen. Maten lopen van XS tot 3X.

petite stitchery & co flirt dress
Ze zijn makkelijk en snel gemaakt. De pasvorm is super en de instructies zijn duidelijk. Ik zou zeggen dat deze beginner vriendelijk is! Ik draag ze graag , want ze zijn comfy en ik kan er beenwarmers mee aan en ik hou hou hou van beenwarmers haha. Mijn camo/dino versie is katoentricot, de “franse” tja…dbp? Ik heb geen idee. Ik koos ervoor om de rok en de top in hetzelfde stofje te maken, maar je zou daar andere voor kunnen nemen en dan krijg je direct een compleet andere look! Kijk ook ff bij het patroon naar de maxi’s. Die zijn ook erg leuk. 🙂

Patroon: The Flirt Dress (in sale  voor 7$ tot maandag 5/2)

Volg mij op Facebook : https://www.facebook.com/diskordiascurvysewing/
Volg mij op instagram: www.instagram.com/diskordiascurvysewing
Ik heb ook een fbgroepje voor alles omtrent pdfpatronen: Naaien met Pdfpatronen
Volg mijn blog door rechts onderaan je emailadres in te vullen en je krijgt een mailtje elke keer ik post.

(Deze blogpost bevat aff. links)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s