Alexis Hoodie Dress

Alexis Hoodie Dress Sinclair Patterns
(nederlands onderaan)

Sweater dresses are a big thing right now. I wanted one, but I was on the lookout for one with a special twist. When I saw a sal for The Alexis Hoodie Dress by Sinclair Patterns I figured it was meant to be and I joined! It’s fun, a tad different, has a BIG pocket and has lots of room for creativity. I have a lot of 1.5 yard cuts and I had fun picking fabrics that fit together (at least imo haha).

Alexis Hoodie Dress Sinclair Patterns
Sizing on this one runs from US0 to 22. I made a 18 bust graded to a 20 waist.  I love the sleeve detail! The hood is really pretty too with the special lining detail. Fit is great and instruction were clear, there’s a cat causing trouble in there tho, you’ll get what I mean if you ever get the pattern ;). I had a chuckle about that ;). It’s a quick easy sew which imo could be done by a beginner. It’s also cool it comes in petite, regular and tall. I made the regular cause well I’m pretty regular when it comes to height lol.

Alexis Hoodie Dress Sinclair Patterns

I paired it on the pics with my Fusion Leggings by Petite Stitchery & Co which I made erm last week I think. They are a tiny bit big cause I lost a few inches, but I so love em! make sure to check them out too, they are so fun and easy to make.

Pattern: The Alexis Hoodie Dress
Pattern leggings: Fusion Leggings

Follow me on Facebook : https://www.facebook.com/diskordiascurvysewing/
Follow me on instagram: www.instagram.com/diskordiascurvysewing
Follow my blog and get an email every time I post by entering your email at the bottom right corner.

(this blogpost contains aff. links)

*************************************************************************************
Alexis Hoodie Dress Sinclair Patterns
Sweater jurken zijn helemaal hip momenteel. ik wilde wel 1, maar dan wel eentje met een beetje een leuke twist. Ik zag dat er een sal was voor  De Alexis Hoodie Dress  door Sinclair Patterns  en dat leek me dan alsof het zo moest zijn en ik heb meegedaan! Het is leuk, een beetje anders, het heeft een GROTE zak en veel ruimte voor creativiteit. Ik heb veel 1.5 meter stukken en heb lol gehad om bijpassende te zoeken in mijn bende haha.

Alexis Hoodie Dress Sinclair Patterns

Maten bij deze lopen van US0 tot 22. Ik maakte een 18 buste, 20 taille. Ik vind het mouwdetail zo leuk! De kap heeft ook een leuk detail met de voering. De pasvorm is perfect en de instructies waren duidelijk, er zit daar wel ergens een kat tussen die problemen veroorzaakt, maar dat zie je zelf wel als je het moest kopen. ‘K heb daar iig goed om moeten lachen ;). Het zit snel in elkaar en het is niet moeilijk, een beginner moet dit kunnen lijkt me. Het is ook cool dat het in lengtematen komt, petite, regular en tall. Ik maakte de regular, want tja ik ben nogal regular in hoogte lol.

Alexis Hoodie Dress Sinclair Patterns

Ik draag er op foto de  Fusion Leggings door Petite Stitchery & Co bij, welke ik erm ik denk vorige week maakte. Ze zijn een klein beetje te groot, omdat ik daar wat inches kwijt ben, maar ik vind ze zo leuk! Ga ook daar is naar kijken, ze zijn zo leuk en makkelijk te maken.

Patroon: De Alexis Hoodie Dress
Patroon leggings:  Fusion Leggings

Volg mij op Facebook : https://www.facebook.com/diskordiascurvysewing/
Volg mij op instagram: www.instagram.com/diskordiascurvysewing
Ik heb ook een fbgroepje voor alles omtrent pdfpatronen: Naaien met Pdfpatronen
Volg mijn blog door rechts onderaan je emailadres in te vullen en je krijgt een mailtje elke keer ik post.

(Deze blogpost bevat aff. links)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s