Clementine/Sahara Hack

Clementine/Sahara Hack Bella Sunshine Designs
(nederlands onderaan)

You know, 1 of the awesome things about Bella Sunshine Designs new pattern , the Clementine is that it’s so so so easily hacked with the Sahara. The pieces are designed that you can change em around. So I made a Clementine Bodice with a Sahara skirt! That turns 2 patterns into 4! Gives you the change to be even more creative and unique.

Clementine/Sahara Hack Bella Sunshine Designs
I had this bodice left from testing. I might had an argument with the pleather skirt I had attached first. Which might ended with me tossing it in the bin and telling it I never wanted to see it again. It was a rough rough break up. I don’t wanna talk about it. But I figured black knit never failed me so I attached a Sahara skirt in black knit.

I can’t wait to see all the different kinds of dresses being created by this pattern. I’ll be on the look out for you guys’ versions! 🙂

Pattern Ladies: Ladies Clementine Dress
Pattern Girls: Girls Clementine Dress
Pattern Bundle: Bundle Clementine Dress

Pattern Ladies: Ladies Sahara Dress
Pattern Girls: Girls Sahara Dress
Pattern Bundle: Bundle Sahara Dress

Remember the sale is still running till 3/11!

Follow me on Facebook : https://www.facebook.com/diskordiascurvysewing/
Follow me on instagram: www.instagram.com/diskordiascurvysewing
Follow my blog and get an email every time I post by entering your email at the bottom right corner.

(this blogpost contains aff. links)

*************************************************************************************

Clementine/Sahara Hack Bella Sunshine Designs
Weet je, 1 van de geweldigste dingen van Bella Sunshine Designs hun nieuwste patroon , de Clementine is dat je het zo zo zo makkelijk kan hacken met de Sahara. De patroondelen zijn zo ontworpen dat je ze bij elkaar kan gebruiken. Dus ik maakte een Clementine lijfje met een Sahara rok! Dat maakt van 2 patronen 4 patronen! Het geeft je de kans om nog creatiever en unieker te zijn.

Clementine/Sahara Hack Bella Sunshine Designs
Ik had dit lijfje nog over van het patroon te testen. Ik had een zware discussie met de nepleer rok die ik wilde aanpassen. Dat eindigde met een tripje naar de vuilbak en de woorden: “ik wil je nooit meer zien”. Het was een zware breuk tussen ons. Ik wil het er verder niet over hebben. Maar ik dacht dus, zwarte tricot is nooit gemeen, dus ik heb een Sahara geknipt in zwarte tricot en de wereld was weer in orde :D.

Ik kan al niet wachten om te zien wat jullie allemaal maken met deze patronen. Ik hou het in het oog! 😀

Patroon Dames: Dames Clementine Dress
Patroon Meisjes: Meisjes Clementine Dress
Patroon Bundel: Bundel Clementine Dress

Patroon Dames: Dames Sahara Dress
Patroon Meisjes: Meisjes Sahara Dress
Patroon Bundel: Bundel Sahara Dress

Denk eraan de sale loopt nog tot 11/3!

Volg mij op Facebook : https://www.facebook.com/diskordiascurvysewing/
Volg mij op instagram: www.instagram.com/diskordiascurvysewing
Ik heb ook een fbgroepje voor alles omtrent pdfpatronen: Naaien met Pdfpatronen
Volg mijn blog door rechts onderaan je emailadres in te vullen en je krijgt een mailtje elke keer ik post.

(Deze blogpost bevat aff. links)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s