Sew A Long Jessie Dag 5

SAL Jessie 5oo4

(all sal posts will be in dutch since this sal will be held in a dutch group)

Tijd om de rug af te werken vandaag! Je moet niet perse het patroon volgen voor de bandjes, je kan dat ook anders erop zetten als je creabea wil zijn. Ik vind het standaard wel leuk, dus het ze zoals het patroon aangezet. Bespaart denkwerk haha. Voor de racerback is het vooral belangrijk dat het mooi recht hangt, je wilt geen scheve race ;).

Ik heb de bandjes trouwens vastgeklemd met een groot formaat wonderclips. Ik vond dat handiger dan spelden, want mijn spelden zijn rommel en breken door zoveel lagen. Iemand tips trouwens voor goeie spelden? Liefst nog met een rond tip, zodat ze je stretch niet kapot doen?

Doe je nog niet mee? Koop dan snel het patroon en kom nog mee doen : Jessie

Volg mij op Facebook : https://www.facebook.com/diskordiascurvysewing/
Volg mij op instagram: www.instagram.com/diskordiascurvysewing
Ik heb ook een fbgroepje voor alles omtrent pdfpatronen: Naaien met Pdfpatronen
Volg mijn blog door rechts onderaan je emailadres in te vullen en je krijgt een mailtje elke keer ik post.

(Deze blogpost bevat aff. links)

One thought on “Sew A Long Jessie Dag 5

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s