Sew A Long Jessie Dag 6

SAL JESSIE 5oo4

(all sal posts will be in dutch since this sal will be held in a dutch group)

We zijn er bijna! Naai de zijnaden. Naai de zijnaad van de mouw en zet de mouw in. Makkelijk genoeg he! 🙂 Let er wel op dat je de achterkant van de mouw aan het achterpand bevestigd en de voorkant vooraan. Ik zet altijd een clip aan de achterkant van zodra ik geknipt heb en ik laat die daar tot ik de boven en onderkant geclipt heb aan het lijfje, zodat het zeker juist is. In het verleden heeft me dit wel is een tijdje werk met het tornmesje gekost omdat ik dat wel is fout had. Mij hebben ze niet meer zitten haha.

En dan kan je nu ook echt passen! Ik hoop dat je er blij mee bent!

Doe je nog niet mee? Koop dan snel het patroon en kom nog mee doen : Jessie

Volg mij op Facebook : https://www.facebook.com/diskordiascurvysewing/
Volg mij op instagram: www.instagram.com/diskordiascurvysewing
Ik heb ook een fbgroepje voor alles omtrent pdfpatronen: Naaien met Pdfpatronen
Volg mijn blog door rechts onderaan je emailadres in te vullen en je krijgt een mailtje elke keer ik post.

(Deze blogpost bevat aff. links)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s