The Meghan Wrap

Meghan wrap dress Rebecca Page

(nederlands onderaan)

Today I’m on your screen talking about The Meghan Wrap Dress by Rebecca Page . This dress just released! It’s a true wrap dress, comes in sizes xxs to 5xl, girl’s sizes and doll’s sizes. I made a 3xl. There’s quite a few different options. I chose the knee length skirt and the short sleeves. there’s midi and maxi length too and different sleeve lengths. I made mine in a thin cl, which wasn’t ideal. I’d suggest fabric with a bit more structure.

Meghan Wrap dress rebecca page

So I have to admit I might not have followed fabric suggestion too well for this and this resulted in a bit of a botched neckline during testing. It got added to the instructions how to prevent this, however I’m unsure if I’m going to fix it! I figured out that if you flip it basically like a blazer and flip the collar down instead of up you get a different look, which I kinde like now! So I’m thinking I’m gonna stick with my mistake and embrace it!

Meghan Wrap dress rebecca page

I’ve never wore this silhouette before , but I like it! This skirt is close to a pencil skirt and I like how it’s different from the big skirts most wraps have. However the maxi is also a big skirt ;). So you can get 2 completely different looks!

Pattern Ladies: Meghan Ladies
Pattern Girls: Meghan Girls
Pattern Dolls: Meghan Dolls
Pattern Bundle: Meghan Bundle

Patterns on sale till 05/16/18

Follow me on Facebook : https://www.facebook.com/diskordiascurvysewing/
Follow me on instagram: www.instagram.com/diskordiascurvysewing
Come and join our fbgroup: Diskordia’s Curvy Sewing Discussion Group
Follow my blog and get an email every time I post by entering your email at the bottom right corner.

(this blogpost contains aff. links)

*************************************************************************************Meghan Wrap dress Rebecca page

Vandaag verschijn ik op je scherm om te praten over De Meghan Wrap Dress door Rebecca Page . Deze jurk is net uit! Het is een echte overslag jurk, in maten xxs tot 5xl, meisjesmaten en poppenwagen. Ik maakte een 3xl. Er zijn heel wat opties. Ik koos de knie lengte en de korte mouwen. Er is ook nog midi en maxi lengte en verschillende mouwlengtes. Ik maakte mijne in dunne tricot, wat niet ideaal was. Ik zou voorstellen om een stof met wat meer “body” te kiezen.

Meghan Wrap dress Rebecca page

Ik moet dus toegeven dat ik de stof suggestie niet zo goed heb gelezen for deze en dat resulteerde in een beetje een geknoeide neklijn tijdens het testen. Het is sindsdien ook toegevoegd aan de instructies hoe je dit voorkomt, maar ik ben nu niet meer zo zeker of ik het wel wil fixen! Ik bedacht ineens als je dat nu omslaat zoals bij een vest en de kraag naar beneden legt in plaats van omhoog zet, krijg je een heel andere look, die ik eigenlijk wel leuk vind! Dus nu denk ik erover om gewoon het “fout” te laten en mijn fout te omarmen :).

Meghan Wrap dress rebecca page

Ik heb dit silhouet nog nooit gedragen, maar ik vind het leuk! de rok is dichtbij een potlood rok en heel anders dan de grote rokken die overslagjurken meestal hebben. Dit gezegd zijnde, de maxi is hier ook een grote vloeiende rok. Dus je kan 2 totaal verschillende looks maken!

Patroon Dames : Meghan Dames
Patroon Meisjes: Meghan Meisjes
Patroon Poppen: Meghan Poppen
Patroon Bundel: Meghan Bundel

Patroon in sale tot 16/05/18

Volg mij op Facebook : https://www.facebook.com/diskordiascurvysewing/
Volg mij op instagram: www.instagram.com/diskordiascurvysewing
Ik heb ook een nederlandstalig fbgroepje voor alles omtrent pdfpatronen: Naaien met Pdfpatronen en een engelstalige groep rond mijn blog: Diskordia’s Curvy Sewing Discussion Group
Volg mijn blog door rechts onderaan je emailadres in te vullen en je krijgt een mailtje elke keer ik post.

(Deze blogpost bevat aff. links)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s