Fit Pants

Fit pants mamma can do it
(nederlands onderaan)

Hubbie’s turn again for this one! Mamma Can Do It released Fit Pants for men and I got to test it. they will later on also be available for women and girls and are already available for boys too. The men’s come in sizes 29 to 49. Hubbie is wearing a 32. There’s 3 widths to choose from, skinny, straight and wide. These are straight. There’s a faux fly option and the waist has an elastic. There’s  front pockets and optional back pockets.

Fit Pants Mamma Can do It
I used ponte for this and I love how they fall and look. This pattern sews up very fast and your hubbie will love them! Mine normally is a jeans kind of guy, but he does love wearing these! So I accomplished a victory with these ;).  It’s a rather easy sew and the instructions are clear. Fit was spot on for hubbie, I didn’t have to alter a thing!

Fit Pants Mamma Can Do It
This is the ideal pattern to sew up some pants for the men in your life. You probably made him a load of tees and sweaters by now, make him some pants too! I’d say they are beginner friendly, so do it! 😀

Pattern: Fit Pants (on sale till 04/27)

Follow me on Facebook : https://www.facebook.com/diskordiascurvysewing/
Follow me on instagram: www.instagram.com/diskordiascurvysewing
Come and join our fbgroup: Diskordia’s Curvy Sewing Discussion Group
Follow my blog and get an email every time I post by entering your email at the bottom right corner.

(this blogpost contains aff. links)

*************************************************************************************
Fit Pants mamma Can Do It

Het is weer de beurt aan mijn man! Mamma Can Do It bracht de Fit Pants voor mannen uit en ik mocht testen. Ze zullen later ook beschikbaar zijn voor vrouwen en meisjes en ze zijn nu ook al beschikbaar voor jongens. De mannen versie komt in maten 29 tot 49. Mijn man draagt een 32. Er zijn 3 opties voor de broekspijpen, skinny, recht en wijd. Deze zijn de rechte. Er is een optie voor een sier gulp en de taille heeft een elastiek. Er zijn ook zakken vooraan en optionele achterzakken.

Fit Pants Mamma Can Do It
Ik maakte deze uit punta en ik vind het heel leuk hoe ze vallen en eruit zien. Dit patroon is snel klaar en je man vindt ze vast ook geweldig! Mijn wederhelft draagt normaal enkel jeans, maar deze vindt hij ook erg leuk. Dus toch een overwinning met dit patroon ;). Het is best makkelijk en de instructies zijn duidelijk. De pasvorm was perfect voor mijn man, ik moest niets veranderen.

Fit Pants Mamma Can Do It
Dit is het ideale patroon om ook is iets voor de mannen in je leven te maken. Je maakte vast al shirts en sweaters, maak nu ook is een toffe broek! Ik zou zeggen dat dit ook beginnersvriendelijk is, dus doen! 😀

Patroon: Fit Pants (on sale till 04/27)

Volg mij op Facebook : https://www.facebook.com/diskordiascurvysewing/
Volg mij op instagram: www.instagram.com/diskordiascurvysewing
Ik heb ook een nederlandstalig fbgroepje voor alles omtrent pdfpatronen: Naaien met Pdfpatronen en een engelstalige groep rond mijn blog: Diskordia’s Curvy Sewing Discussion Group
Volg mijn blog door rechts onderaan je emailadres in te vullen en je krijgt een mailtje elke keer ik post.

(Deze blogpost bevat aff. links)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s