Lola Pants

Lola 5oo4
(nederlands onderaan)

“She walked up to me and she asked me to dance
I asked her name and in a dark brown voice she said, “Lola”
L-O-L-A Lola, lo lo lo lo Lola”

This song has been stuck in my head ever since I started testing these pants, heck I even made my bff name her new car Lola! 5oo4 designed this beautiful pants, Lola . They are high waisted, wide legged paper bag waist pants. There’s different lengths from shorts to full length. You can add the beltloops and bow or leave it if you prefer.

Lola 5oo4
They are designed for woven or  for knit with 2 way stretch. I made mine in a very thin denim. I made a 2XL. The fit was spot on right away. Sizing runs from xxs to 5xl. The only thing I had to do is shorten for my inseam, but that’s a very normal alteration for me. They sew up very fast, one of those quicker to make then to wash patterns.

lola 5oo4

I really love em, they are extremely comfortable and right on trend for the season. The instructions are clear and I’d think a beginner van easily tackle these. I paired it with 1 of my Jessie’s , also from 5oo4. You can read my thoughts on Jessie here: Blog Jessie. They make a great combo imo. I’m sure I’ll be wearing these loads in fall!

Pattern Lola: Lola
Pattern Jessie: Jessie

Follow me on Facebook : https://www.facebook.com/diskordiascurvysewing/
Follow me on instagram: www.instagram.com/diskordiascurvysewing
Come and join our fbgroup: Diskordia’s Curvy Sewing Discussion Group
Follow my blog and get an email every time I post by entering your email at the bottom right corner.

(this blogpost contains aff. links)

*************************************************************************************

Lola 5oo4

“She walked up to me and she asked me to dance
I asked her name and in a dark brown voice she said, “Lola”
L-O-L-A Lola, lo lo lo lo Lola”

Dit nummer zit al in mijn hoofd sinds de test voor deze broek begon, ik heb zelfs mijn bff zover gekregen haar nieuwe auto Lola te noemen lol! 5oo4 ontwierp deze prachtige broek, Lola.  De broek is hoog in de taille, heeft wijde pijpen en heeft een “paper bag” taille. Er zijn verschillende lengtes van short tot enkellengte. Je kan de riemlussen en strik toevoegen of niet als je dat niet leuk vindt.

Lola 5oo4
Ze zijn ontworpen voor geweven stoffen of stretchstoffen met 2way stretch. Ik maakte de mijne uit een heel lichte denim. Ik maakte een 2XL. De pasvorm was direct perfect. De maten lopen van xxs to 5xl. Het enige dat ik moest aanpassen is de lengte, maar dat is een normale aanpassing voor mij. Ze zijn zeer snel klaar, ‘t is zo eentje dat sneller is om te maken dan om te wassen.

Lola 5oo4
Ik vind ze echt heel tof, extreem comfortabel en helemaal in de mode voor dit seizoen. De instructies zijn duidelijk, ik zou denken dat dit prima lukt voor een beginner. Ik combineerde met 1 van mijn Jessie’s , ook van 5oo4. Je kan mijn gedachten over Jessie hier lezen:  Blog Jessie.  Het is een goed duo naar mijn mening. Ik ga deze zeker nog vaak dragen in de herfst.

Patroon Lola: Lola
Patroon Jessie: Jessie

Volg mij op Facebook : https://www.facebook.com/diskordiascurvysewing/
Volg mij op instagram: www.instagram.com/diskordiascurvysewing
Ik heb ook een nederlandstalig fbgroepje voor alles omtrent pdfpatronen: Naaien met Pdfpatronen en een engelstalige groep rond mijn blog: Diskordia’s Curvy Sewing Discussion Group
Volg mijn blog door rechts onderaan je emailadres in te vullen en je krijgt een mailtje elke keer ik post.

(Deze blogpost bevat aff. links)

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s