Essie Cardigan

Essie Cardigan Halla Patterns

(nederlands onderaan)

For forever and a day I tried to be a tester for Halla . I never got in, so when they asked me if I wanted to test this cardigan i was like zomg yes please! πŸ˜€ The Essie Cardigan is such a fun pattern! There’s a ton of options and it runs from sizes 00 to 30. I made a 20 bust, 22 waist and hips.

Essie Cardigan Halla Patterns

The hood I made is not included in the pattern, however it will be provided for free in the Halla Sew A Long, which runs from 10/11 to 10/14. So be sure to check that out. This Sal will be held in the Halla Sew a Long Group on fb. I also didn’t put it in as intended (cause I’m a rebel with not too many causes). I sandwiched it between the band/shawlthingy and the cardigan. I love how there’s still fabric in my neck when the hood is down for when it gets colder.

Essie Cardigan Halla patterns

I chose the handkerchief peplum, there’s more to choose from! Be sure to check out the other tester pics at the listing! They are all so pretty! I used dbp for this one, perfect fabric imo for this one :). The shawlthingy is cl πŸ™‚

Pattern: The Essie Cardigan (get 20% off on all Halla patterns with code: ‘Essie’ till 10/8 )

Follow me on Facebook : https://www.facebook.com/diskordiascurvysewing/
Follow me on instagram: www.instagram.com/diskordiascurvysewing
Come and join our fbgroup: Diskordia’s Curvy Sewing Discussion Group
Follow my blog and get an email every time I post by entering your email at the bottom right corner.

(this blogpost contains aff. links)

*************************************************************************************Essie Cardigan Halla Patterns

Al een kleine eeuwigheid probeer ik tester te worden voor Halla . Ik geraakte nooit binnen, dus wanneer ze vroegen of ik deze cardigan wilde testen was het antwoord volmondig JAAA. De Essie Cardigan is zo’n leuk patroon! Er zijn massa’s opties en de maten lopen van 00 tot 30. Ik maakte een 20 buste, 22 taille en heupen.

Essie Cardigan Halla Patterns

De kap, die ik maakte, zit niet bij het patroon, maar zal wel gratis ter beschikking worden gesteld tijdens de Halla Sew A Long, welke loopt van 11/10 tot 14/10 . Deze vindt plaats in de Halla Sew A Long groep op fb. Ik zette de kap ook net iets anders in dan de bedoeling is (want ik ben een rebel zonder al te veel doelen ;)…nou dat klinkt een eind beter in het engels…) . Ik naaide het tussen de cardigan en de band/sjaaldinges. Ik vind het top dat er zo nog stof in je nek is als de kap niet op staat. Wel zo aangenaam als het kouder is.

Essie Cardigan Halla patterns

Ik koos de zakdoekzoom, maar er zijn er nog om uit te kiezen. Neem zeker ook een kijkje bij het patroon naar de andere tester foto’s! Ze zijn allemaal zo leuk! Ik gebruikte dbp voor deze, de perfecte stof naar mijn mening voor dit. Het shalwdingetje is katoen tricot. πŸ™‚

Patroon: De Essie Cardigan (krijg 20% korting op alle Halla patronen met de code: ‘Essie’ tot 8/10 )

Volg mij op Facebook : https://www.facebook.com/diskordiascurvysewing/
Volg mij op instagram: www.instagram.com/diskordiascurvysewing
Ik heb ook een nederlandstalig fbgroepje voor alles omtrent pdfpatronen: Naaien met Pdfpatronen en een engelstalige groep rond mijn blog: Diskordia’s Curvy Sewing Discussion Group
Volg mijn blog door rechts onderaan je emailadres in te vullen en je krijgt een mailtje elke keer ik post.

(Deze blogpost bevat aff. links)

5 thoughts on “Essie Cardigan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s