Copeland Cardi – Tie Front Cardigan and Ballet Wrap Sweater Top

Copeland Tie Die Diva
(nederlands onderaan)

Another first! First time testing for Tie Dye Diva Patterns . It was a very fun expierence. I got to test The Copeland Cardi . I wear these cropped tie front wraps a lot. I never came across a pattern I rly liked for them tho, so I still bought em RTW. Well those days are over now! I can now just make em myself.

Copeland tie Dye Diva
Sizing runs from xs to 3xl. I made a 2xl. I chose the cropped version with the tie in the front. There’s another option for a ballet wrap and a longer length. I made it out of cotton jersey. Fit is great and it’s a fun quick sew. I chose the none lined version, you have the option to line it tho.

Copeland tie Dye Diva
I love how a wrap like this can take your summer dresses and make em wearable into fall/winter. Also nice for a chilly evening in summer. It’s even easy to stuff in your handbag and get it out at night if you are out of the house.

Pattern: Copeland

Follow me on Facebook : https://www.facebook.com/diskordiascurvysewing/
Follow me on instagram: www.instagram.com/diskordiascurvysewing
Come and join our fbgroup: Diskordia’s Curvy Sewing Discussion Group
Follow my blog and get an email every time I post by entering your email at the bottom right corner.

(this blogpost contains aff. links)

*************************************************************************************
Copeland Tie Dye Diva
Weer een primeur! Dit is de eerste keer dat ik test voor Tie Dye Diva Patterns .  Het was een toffe ervaring. Ik mocht De Copeland Cardi testen . Ik draag deze geknoopte bolero’s erg vaak. Ik had tot nu toe niet echt een leuk patroon voor ze gevonden, dus ik kocht ze nog in de winkel. Wel, die dagen zijn voorbij! Ik kan ze nu eindelijk gewoon zelf maken.

Copeland Tie Dye Diva
Maten lopen van xs tot 3xl. Ik maakte een 2xl en koos de korte versie met de knoop vooraan. Er is nog een optie voor een ballet wrap en beide ook langer. Ik maakte het van katoen tricot. De pasvorm is goed en het is een snel klaar project. Dit is de versie zonder voering, er zijn ook instructies om het toch te voeren.

Copeland Tie Dye Diva
Door een wrap als deze kan je je zomerjurken nog in de herfst en zelfs de winter dragen. Ook leuk voor een koele zomeravond. Het is zelfs goed te doen om het in je handtas te steken als je uit het huis bent en dan kan je het boven toveren als je een koudje hebt 😉 .

Patroon: Copeland

Volg mij op Facebook : https://www.facebook.com/diskordiascurvysewing/
Volg mij op instagram: www.instagram.com/diskordiascurvysewing
Ik heb ook een nederlandstalig fbgroepje voor alles omtrent pdfpatronen: Naaien met Pdfpatronen en een engelstalige groep rond mijn blog: Diskordia’s Curvy Sewing Discussion Group
Volg mijn blog door rechts onderaan je emailadres in te vullen en je krijgt een mailtje elke keer ik post.

(Deze blogpost bevat aff. links)

One thought on “Copeland Cardi – Tie Front Cardigan and Ballet Wrap Sweater Top

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s