Anything But Basic Tee

ABB Tee DIBY
(nederlands onderaan)

It’s been a while since I blogged about a freebie. Today I’m here with one! The Anything But Basic Tee by DIBY . It’s a very beginner friendly basic tee. It’s done in a jiffy. It has a slightly relaxed fit, which I like, most shirts I owned up till now are tight fitted, so it’s a welcome addition.

ABB Tee DIBY
There’s 3 necklines and 4 sleeve lengths to choose from. I went for the long sleeves and the scoop neck. I used a lightweight cotton jersey. I made a plus 18 bust, plus 20 waist and hips. Sizing runs from 00 to 36, so it’s very inclusive! And did I mention…free!

ABB Tee DIBY
I’ll be using this pattern often for sure. It’s such a nice staple for your wardrobe. If you did not try DIBY before, this is also the ideal time to test their patterns with it being free. That’s usually a good way to get to know a designer through his or her free patterns. I’ll often try a freebie first before buying.

Pattern: ABB Tee  (and!  All single patterns are buy one get one free until 11/24.)

Follow me on Facebook : https://www.facebook.com/diskordiascurvysewing/
Follow me on instagram: www.instagram.com/diskordiascurvysewing
Come and join our fbgroup: Diskordia’s Curvy Sewing Discussion Group
Follow my blog and get an email every time I post by entering your email at the bottom right corner.

(this blogpost contains aff. links)

*************************************************************************************
ABB Tee DIBY
Het is al even geleden dat ik nog is een blog had over een freebie. Vandaag ben ik er weer met eentje!  The Anything But Basic Tee van DIBY . Het is een heel beginnersvriendelijk basis shirt patroon. Het is zo af. Het heeft een beetje een lossere pasvorm, wat ik ook wel is leuk vind, want tot hiertoe had ik alleen maar nauw aansluitende shirts.

ABB Tee DIBY
Er zijn 3 neklijnen en 4 mouwlengtes om uit te kiezen. Ik koos de lange mouwen en de scoop nek. Ik gebruikte een dunne katoen tricot. Ik heb een plus18 buste, plus20 taille en heupen aan. De maten lopen van 00 tot 36, dus een groot matenbereik! En zei ik al dat het gratis is?!

ABB Tee DIBY
Ik ga dit patroon zeker meer gebruiken. Het is echt een tof basis patroontje. Als je nog nooit iets hebt gemaakt van DIBY is dit ook de ideale moment om hun patronen is uit te proberen zonder 1 te moeten betalen. Dat is vaak de beste manier om een nieuwe ontwerper te leren kennen. Ik maak vaak hun gratis patronen eerst , voor ik wat koop.

Patroon: ABB Tee (en! Alle enkele patronen zijn nu koop 1, krijg 1 gratis, tot 24/11)

Volg mij op Facebook : https://www.facebook.com/diskordiascurvysewing/
Volg mij op instagram: www.instagram.com/diskordiascurvysewing
Ik heb ook een nederlandstalig fbgroepje voor alles omtrent pdfpatronen: Naaien met Pdfpatronen en een engelstalige groep rond mijn blog: Diskordia’s Curvy Sewing Discussion Group
Volg mijn blog door rechts onderaan je emailadres in te vullen en je krijgt een mailtje elke keer ik post.

(Deze blogpost bevat aff. links)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s