Talia Bundle

Talia Rebecca Page
(nederlands onderaan)

Oh my ! It has been a while since I blogged due to circumstances and life happening. (I hate when life happends 😦 ) Anyways, here I am again and I made a very fun pair. It’s the Talia Bundle by Rebecca Page . The bundle consists of a twisted top and a fun swingy dress or tunic. I chose the dress length and short sleeves on the top. Both are made out of cotton jersey.

Talia Rebecca Page
Sizing runs from xxs to 5xl. I’m between a 2 and 3xl for my bust so I chose the 2xl bust and 3xl waist and hips. I kinde wish I made the dress in a more flowy fabric, I’d recommend something like rayon jersey. I’ll def. try that myself too. I like the fit, but I would add a bit of length to the front next time, cause the dress kinde pops higher when you wear it with the twist top., but come to think of it that might actually also be the cotton being naugthy.

Talia Rebecca Page
I didn’t think of taking a pic without the twist top, so you can’t see how I finished the dress, but I swear I finished it with straps in FOE lol. I really like the concept of this duo tho. It’s very fun to wear and ideal for the nice weather we’re having here in Belgium atm. The instructions are clear and I’d rate it for an advanced beginner.

Pattern: Talia Bundle

Follow me on Facebook : https://www.facebook.com/diskordiascurvysewing/
Follow me on instagram: www.instagram.com/diskordiascurvysewing
Come and join our fbgroup: Diskordia’s Curvy Sewing Discussion Group
Follow my blog and get an email every time I post by entering your email at the bottom right corner.

(this blogpost contains aff. links)

*************************************************************************************
Talia Rebecca Page
Oh jee ! Het is al even geleden dat ik nog een blog heb gepost, door omstandigheden en “life happening”. (Ik haat het wanneer dat gebeurt 😦 ) In ieder geval, hier ben ik weer en ik maakte een tof duo! Het is de Talia Bundel van Rebecca Page . De bundel bestaat uit een getorste top en een swing jurkje of tuniek. Ik koos de jurklengte en korte mouwen voor de top. Beide zijn gemaakt van katoen tricot.

Talia Rebecca Page

Maten lopen van xxs tot 5xl. Ik zit voor mijn buste tussen 2 en 3xl, dus ik koos 2xl voor de buste en 3xl voor taille en heupen. Ik had de jurk beter in een iets soepele stof gemaakt, zoals bv. viscose tricot. Dat ga ik zeker nog eens proberen. Ik vind de pasvorm goed, maar ik zou bij een volgende een beetje lengte toevoegen aan de voorkant, want als je er de top overdraagt, springt de zoom een beetje naar boven. Nu dat ik dat hier uit typ, bedenk ik dat dat ook wel is aan de katoen kan liggen die stout is.

Talia Rebecca Page

Ik heb er niet aan gedacht om een foto te nemen zonder de top, maar ik beloof echt dat ik de bandjes heb gemaakt uit elastische bias (foe) lol. Ik vind dit duo een super leuk concept. ideaal voor het lekker weertje nu. De instructies zijn duidelijk, ik zou zeggen dat dit perfect kan voor een gevorderde beginner.

Patroon: Talia Bundel

Volg mij op Facebook : https://www.facebook.com/diskordiascurvysewing/
Volg mij op instagram: www.instagram.com/diskordiascurvysewing
Ik heb ook een nederlandstalig fbgroepje voor alles omtrent pdfpatronen: Naaien met Pdfpatronen en een engelstalige groep rond mijn blog: Diskordia’s Curvy Sewing Discussion Group
Volg mijn blog door rechts onderaan je emailadres in te vullen en je krijgt een mailtje elke keer ik post.

(Deze blogpost bevat aff. links)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s