Zoë top and drawstring dress

Zoë top & dress Sinclair Patterns
(nederlands onderaan)

I tested for Sinclair Patterns again. This time we tested Zoe . This pattern already existed but got a revamp. I chose to make the dress drawstring version. There’s also a top version and you can also leave off the drawstring if you don’t like that. So there’s a lot of options :). The patterns also comes in 3 heights, I made regular. I made a size us18 bust, us20 waist. Sizing runs from us0 to us22. Oh and there’s pockets if you want em! 😀

Zoë top & dress Sinclair Patterns
I figured out this cotton jersey borderprints fit the pattern quite perfect. So I used them all up haha. I did create a monstrous 6 legged llama tho on the side :o. He’s a force to be reckoned with! The llama version is an earlier testversion, the drawstring got moved up a tiny bit. But I still rly liked that version, so i wanted to show you :).

Zoë top & dress Sinclair Patterns
Fit is great. I like this dress way way more the I expected! The pockets are huge so you can put in all your things and more haha. The instructions are very clear and it’s not a very hard pattern. I’d say beginner friendly :).

Pattern: Zoe ( on sale till 07/21/19)

Follow me on Facebook : https://www.facebook.com/diskordiascurvysewing/
Follow me on instagram: www.instagram.com/diskordiascurvysewing
Come and join our fbgroup: Diskordia’s Curvy Sewing Discussion Group
Follow my blog and get an email every time I post by entering your email at the bottom right corner.

(this blogpost contains aff. links)

*************************************************************************************
Zoë top & dress Sinclair Patterns
Ik testte nog is voor Sinclair Patterns . Deze keer was het de beurt aan Zoe . Dit patroon bestond al, maar kreeg een revamp. Ik koos voor de jurk met trekkoord. Er is ook een topversie en je kan het koordje ook weglaten als je wil. Er zijn dus best veel opties 🙂 . Het patroon is er in 3 lengte maten, ik maakte regular. Ik maakte maat us18 buste, us20 taille en heupen. De maten lopen van US0 tot us22. Oh en er zijn zakken als je die wil! 🙂

Zoë top & dress Sinclair Patterns
Ik ontdekte dat dit patroon perfect was voor deze randdessins in katoen tricot, dus ik heb de 2 die ik had opgebruikt haha. Ik creëerde wel een heel monsterlijke 6 benige lama aan de zijkant van mijn lama jurk. Ik zal maar opletten wat ik doe met die erbij :o. De lama versie is een eerdere testversie, het koordje zit nu een stukje hoger. Maar ik vind hem toch superleuk en wilde deze ook laten zien :).

Zoë top & jurk Sinclair Patterns
De pasvorm is top. Ik vind deze jurk veel leuker dan ik op voorhand had verwacht! De zakken zijn super groot dus je krijgt er al je spullen in en nog meer haha. De instructies zijn duidelijk en het is niet een heel moeilijk patroon. Ik zou zeggen beginner vriendelijk :).

Patroon: Zoe  (in sale tot 21/07/19)

Volg mij op Facebook : https://www.facebook.com/diskordiascurvysewing/
Volg mij op instagram: www.instagram.com/diskordiascurvysewing
Ik heb ook een nederlandstalig fbgroepje voor alles omtrent pdfpatronen: Naaien met Pdfpatronen en een engelstalige groep rond mijn blog: Diskordia’s Curvy Sewing Discussion Group
Volg mijn blog door rechts onderaan je emailadres in te vullen en je krijgt een mailtje elke keer ik post.

(Deze blogpost bevat aff. links)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s