Mevrouw Jett

IMG_3941 (Groot)

(this post will only be in dutch since it reviews a fabric shop in the Netherlands)

Er is een nieuwe webshop met stofjes, Mevrouw Jett. Ik kreeg de vraag of ik een stofje van hen wilde testen en dat deed ik uiteraard graag!

“Mevrouw Jett is specialist in originele stoffen van goede kwaliteit met oog voor mens en milieu. Prachtige stoffen voor iedereen, opvallende prints, vrolijke kleuren, maar ook rustig, ingetogen. Voor iedereen zijn er stoffen waar je helemaal jezelf in kunt zijn. Naast stoffen verkoopt Mevrouw Jett naaitoebehoren (bijvoorbeeld duurzaam geproduceerd naaigaren) en Mevrouw Jett geeft naailes voor mensen die graag samen meer willen leren en plezier hebben aan het maken van mooie kleding. Mevrouw Jett is er voor iedereen! Voor maatje 36 en maatje 56, of je je het liefst onopvallend kleed, of een extravagante verschijning bent. Mevrouw Jett – Net even anders.”

IMG_3960 (Groot)

Bovenstaande heb ik even gestolen van Mevrouw Jett. Ik ging aan de slag met dit stofje met leuke schotse ruit. Ik wilde al lang deze Clover jurk van George & Ginger maken en dit stofje leek me er ideaal voor! De stof is van bio katoen en verwerkt en draagt heel prettig! Ik vind het super geslaagd en ga zeker nog met stofjes van Mevrouw Jett aan de slag.

IMG_3964 (Groot)

Deze week is het ook feestweek (van 1 tot 10/10/19) ! 20% korting op alle stofjes en fournituren, op de fb en ig van Mevrouw Jett lopen ook wedstrijden die je niet wil missen! De eerste 50 bestellingen krijgen ook een klosje garen! Neem zeker is een kijkje! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s